Műfogsorviselés
Alapismeretek
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Fogsorápolás? Mivel?
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket

Üdvözöljük "Fogsor gondozás" oldalunkon
foglalkozni kell a témával

A kor előrehaladtával nem szükségszerű a fogak elvesztése. Azokban az országokban, ahol nálunk sokkal előbbre tartanak a fogászati megelőzés terén, a legidősebbek is gyakran saját fogazattal rendelkeznek. Addig ameddig mi is elérjük ezt a szintet, vagy az ország olyan gazdag lesz, hogy a beültetések általánosan alkalmazott megoldássá válnak, addig szükséges beszélnünk a fogsorviselés és gondozás szabályairól.

„A fogsornál csak a fogatlanság rosszabb” - mondta egyszer egy betegem. Tény, hogy nehéz megszokni egy idegen tárgyat a szájban, de ha a fogsor jól van elkészítve és a viselője megfelelően használja és ápolja, hosszú és eredményes életminőség-javulás érhető el vele.

Ha érintett a témában, remélem, ezen az oldalon választ talál a fogsorviselés közben felmerült kérdéseire.


Ajánlatunk
aktuális újdonságaink
Blend-a-dent Ultra tisztítótabletta
műfogsorhoz

A Blend-a-dent Ultra speciálisan műfogsorra kifejlesztett tisztítótabletta, mely azon kívül, hogy eltávolítja a szennyeződéseket és elpusztítja a baktériumokat, olyan speciális védőréteget is képez a fogsoron, mely akár 70%-kal is képes csökkenteni a lepedék lerakódást, így rendszeres használata védelmet nyújt a fogkőképződés ellen is.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
ingyenesen megkapja "A tudatos szájápolás" című tanulmányunkat


Érdeklik a szájápolással kapcsolatos hírek? Esetleg Ön vagy közeli ismerőse, rokona érintett valamilyen szájápolási problémában?

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen letöltheti „A tudatos szájápolás” című tanulmányunkat és a későbbiekben is rendszeresen tájékoztatjuk újdonságainkról és a gyakran csak hírlevél-olvasóinknak szóló akcióinkról.

"Szájápolás" hírlevelünkre bármely áruházunkban feliratkozhat. A levelekben megpróbálunk a teljes témakörben érdekességekkel, akciókkal szolgálni.

Ha kifejezetten a kellemetlen lehelettel kapcsolatos ismeretek, kedvezmények érdeklik, regisztráljon a "Friss Lehelet" hírlevélre a Friss Lehelet Áruházunkban.

Adatait teljes biztonságban őrizzük, harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adjuk ki. Hírlevelünkről bármikor, egyetlen kattintással leiratkozhat.

Cikkek, információk
ízelítő az oldalunkra utoljára felkerült anyagokból:

Az átlagéletkor emelkedésével nő az idősek száma és a fogsorviselők száma is.

A fogsorok megfelelő ápolása egyaránt fontos egészségügyi, esztétikai és a kellemetlen szag elkerülésének szempontjából is.

A szájban található felületeket - függetlenül attól, hogy azok természetesek vagy mesterségesek - kb. 30 perc elteltével egy pelikulának nevezett, kb. 1 mikron vastag réteg vonja be, ami a nyálból származó anyagokból képződik és fő alkotóeleme a glikoprotein. Ez a vékony, láthatatlan pelikula alkalmas arra, hogy ételmaradékok, elhalt hámsejtek ragadjanak hozzá vagy baktériumok, gombák telepedjenek meg rajta.


Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!