Alapismeretek
szájápolás gyermekkorban
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Szájápolás? Mivel?
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket

Gyermekszájápolás
nem lehet elég korán kezdeni

A gyermekek szájápolását már születés után el kell kezdeni!

Ön, mint a gyermekéjért aggódó szülő, bizonyára keresi azokat a megoldásokat és eszközöket, amelyek segítségével a lehető leghosszabb ideig meg tudja őrizni gyermeke fogainak egészségét. A rendszeres és helyes szájápolással ma már elkerülhető a fogak tömeges szuvasodása, a fogfájás és a fogak elvesztése. Ha kisgyermekkortól gyermekünk hozzászokik a tudatos szájápoláshoz és a rendszeres fogorvosi vizsgálathoz, nem alakul ki benne - a ma oly sok felnőttre jellemző - rettegés a fogorvostól. Sőt, ma már sok olyan rendelő van, amely prevenciós programot működtet, ahol a megelőzés legmodernebb módszerei is elérhetőek.

Ezen az oldalon olyan információkkal szeretnénk segíteni, amelyekkel hozzájárulunk a gyermekek egészséges fogainak megőrzéséhez.


Ajánlatunk
aktuális újdonságaink
Nenedent Kinder
fluoridmentes gyermekfogkrém

A fogszuvasodás megelőzésére. Kíméletesen tisztító kovagéllel és 13% xilittel. Olyan gyerekek számára, akik egyéb módon fluoridhoz jutnak, illetve a fogkrémet még nem tudják kiköpni.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
ingyenesen elküldjük "A tudatos szájápolás" című tanulmányunkat


Érdeklik a szájápolással kapcsolatos hírek? Esetleg Ön vagy közeli ismerőse, rokona érintett valamilyen szájápolási problémában?

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen letöltheti „A tudatos szájápolás” című tanulmányunkat és a későbbiekben is rendszeresen tájékoztatjuk újdonságainkról és a gyakran csak hírlevél-olvasóinknak szóló akcióinkról.

"Szájápolás" hírlevelünkre bármely áruházunkban feliratkozhat. A levelekben megpróbálunk a teljes témakörben érdekességekkel, akciókkal szolgálni.

Ha kifejezetten a kellemetlen lehelettel kapcsolatos ismeretek, kedvezmények érdeklik, regisztráljon a "Friss Lehelet" hírlevélre a Friss Lehelet Áruházunkban.

Adatait teljes biztonságban őrizzük, harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adjuk ki. Hírlevelünkről bármikor, egyetlen kattintással leiratkozhat.

Cikkek, információk
ízelítő az oldalunkra utoljára felkerült anyagokból:

Fogápolás a várandósság alatt

Amikor a kismama jelentkezik a terhesgondozóban, alaposan megismerkedik a várandósság hónapjaira szóló tennivalókkal, s ezek között szerepel az is, hogy ajánlatos rendszeresen felkeresnie a fogorvost is.

A foghúzás - hasznos ismeretek nem csak a gyerekekről

Az egyik gyakori fogászati beavatkozás a foghúzás, amelyre gyerek- és felnőttkorban egyaránt sor kerülhet, és amely a betegek körében az egyik legrémisztőbb fogászati beavatkozásnak számít.
Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!