Rólunk
Kedvezményeinkről
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Ízelítő termékkínálatunkból
Cikkek
Szakmai anyagok
Kapcsolat
Ahol elérhet minket


Gyógy-tár
ami máshonnan kimaradt

A száj a szervezetünk életfontosságú része. Szerepet játszik a táplálékfelvételben, emésztésben, rágásban, légzésben, hangképzésben, kommunikációban, stb. A szájat és különösen a nyelvet már századokkal ezelőtt is az egészség tükrének tekintették. Azonban nemcsak az általános betegségek tünetei láthatóak a szájban, hanem ez a kapcsolat fordítva is létezik.
Ajánlatunk
aktuális újdonságaink
Grape Vital

45%-os grapefruitmag kivonat koncentrátum. A hatásért a flavonoidok, és glikozidok felelősek, melyek meggátolják, hogy a kórokozók a saját anyagcseréjük számára fontos aminosavakat felvegyék. Ezen kívül a mikroorganizmusok sejtfalát roncsolva elpusztítják azokat.Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
ingyenesen elküldjük a "Tudatos szájápolás" című tanulmányunkat


Érdeklik a szájápolással kapcsolatos hírek? Esetleg Ön vagy közeli ismerőse, rokona érintett valamilyen szájápolási problémában?

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen letöltheti „A tudatos szájápolás” című tanulmányunkat és a későbbiekben is rendszeresen tájékoztatjuk újdonságainkról és a gyakran csak hírlevél-olvasóinknak szóló akcióinkról.

"Szájápolás" hírlevelünkre bármely áruházunkban feliratkozhat. A levelekben megpróbálunk a teljes témakörben érdekességekkel, akciókkal szolgálni.

Ha kifejezetten a kellemetlen lehelettel kapcsolatos ismeretek, kedvezmények érdeklik, regisztráljon a "Friss Lehelet" hírlevélre a Friss Lehelet Áruházunkban.

Adatait teljes biztonságban őrizzük, harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adjuk ki. Hírlevelünkről bármikor, egyetlen kattintással leiratkozhat.

Cikkek, információk
ízelítő az oldalunkra utoljára felkerült anyagokból

Az aphtákról általában

Az aphták a népesség kb. 10%-át érintő, a száj leggyakoribb fájdalmas elváltozásai közé tartozó, szájfekélyek.

Előfordulásuk nőknél gyakoribb, mint férfiaknál. Minden életkorban megjelenhetnek, de a harmadik évtizedben legnagyobb az előfordulási esélyük. Az esetek közel felében családi halmozódás is megfigyelhető.

Az elváltozások legtöbbször bevezető tünetekkel jelentkeznek. Égő, fájdalmas érzés észlelhető 1-2 nappal a fekélyek megjelenése előtt. A fájdalom, a fekély és a gyulladás kialakulásával párhuzamosan, néhány napig még erősödik, majd fokozatosan csökken. A betegség oka ismeretlen, de számos előidéző faktor jöhet szóba.


Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!