Ínybetegségek
Alapismeretek
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Próbálja ki termékeinket!
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket


Ínybetegségek
kezelhetőek

Ha Önnek is szokott vérezni az ínye fogmosáskor, akkor nagy valószínűséggel ínygyulladása van. Ezt a tünetet sokan nem veszik komolyan, mondván, hogy "biztosan megsértettem" vagy esetleg "túl kemény a fogkefém". A legtöbb esetben ezt követi a fogkefe lecserélése puhábbra és az íny kímélése. Na, ezek az intézkedések azok, amelyek jó eséllyel vezethetnek foga elvesztéséhez! Ha kímélgetjük az ínyt, vagyis fogmosáskor nem tisztítjuk meg alaposan, az el nem távolított lepedék tovább súlyosbítja a helyzetet és még gyakrabban fog vérezni az ínye. Ez a betegség a megfelelő szakember segítségével sikeresen kezelhető.

Ugye nem szeretné, ha mindig vérezne az ínye, ha a fogai eltávolodnának egymástól, esetleg meglazulnának vagy kiesnének? Az ínybetegségek gyakran további olyan kellemetlen tünetekkel társulnak, mint a kellemetlen lehelet, a fájdalom, duzzanat, stb.

Gyakran azonban kevés tünettel, alattomosan zajlik a folyamat éveken keresztül, csak akkor kerül előtérben, amikor már késő vagy kezelése nagyon bonyolult.

Ha mindezt el szeretné kerülni, jó helyen jár. Ezen az oldalon megpróbálunk folyamatosan olyan információkat közzétenni, ami segíthet az ínye egészségének a megőrzésében vagy a már kialakult ínygyulladás leküzdésében.


Ajánlatunk
aktuális újdonságaink
Fogíny és szájápoló oldat neo sanilind 2000 - Fogíny és szájápoló oldat

Sokaknak okoznak gondot az ínnyel kapcsolatos problémák, melyek vérzéssel, fájdalommal, és rossz lehelettel járnak. A neo sanilind 2000 oldat azok számára készült, akik szeretnének megszabadulni ezektől a kellemetlenségektől. A neo sanilind 2000 kizárólag természetes hatóaynagokat tartalmaz. Többek között Cickafarkfű, Orvosi zsálya, Citromfű, Szegfűszeg, Sázlevelű rózsa és Gyömbér. Ezen komponensek kedvező hatásúak a fogínyre és a szájnyálkahártyára, de együttes - a neo sanilind 2000-ben alkalmazott arányaikban - egymás hatását kiegészítve, összetett biokémiai hatásuk, kifejezetebben érvényesül.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
ingyenesen elküldjük a "Tudatos szájápolás" című tanulmányunkat


Érdeklik a szájápolással kapcsolatos hírek? Esetleg Ön vagy közeli ismerőse, rokona érintett valamilyen szájápolási problémában?

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen letöltheti „A tudatos szájápolás” című tanulmányunkat és a későbbiekben is rendszeresen tájékoztatjuk újdonságainkról és a gyakran csak hírlevél-olvasóinknak szóló akcióinkról.

"Szájápolás" hírlevelünkre bármely áruházunkban feliratkozhat. A levelekben megpróbálunk a teljes témakörben érdekességekkel, akciókkal szolgálni.

Ha kifejezetten a kellemetlen lehelettel kapcsolatos ismeretek, kedvezmények érdeklik, regisztráljon a "Friss Lehelet" hírlevélre a Friss Lehelet Áruházunkban.

Adatait teljes biztonságban őrizzük, harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adjuk ki. Hírlevelünkről bármikor, egyetlen kattintással leiratkozhat.

Cikkek, információk
ízelítő az oldalunkra utoljára felkerült anyagokból:


A hialuronsav szerepe az ínybetegségek gyógyításában
a Gengigel termékcsalád


A hialuronsav egy természetes anyag, amely az állatvilágban mindenhol előfordul. Fő alkotórésze a szövetek alapállományának, amelyekben a sejtek találhatóak.

Az elmúlt években sikerült létrehozni a hialuronsav szintetikus változatát, amelyik már gyógyítási célokra is alkalmas.

A Hyaluron tulajdonságai:
  • a sejtközi állomány nélkülözhetetlen építő eleme,
  • elősegíti a gyógyulási folyamatokat az új vérerek képződésének serkentésével,
  • baktériumok szaporodását gátló tulajdonságokkal rendelkezik,
  • szabályozza a szövetekben kötött víz mennyiségét,
  • védi a szöveteket, gátat képez a nagy molekulájú vegyületek bejutásával szemben,
  • szerepet játszik a szervezet gyulladásos válaszreakciójának szabályozásában,
  • gyorsítja a sebgyógyulást.
Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!