Szájápolás
Csak tudatosan!
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Szájápolás? Mivel?
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket

Üdvözöljük oldalunkon!
beszéljünk a szájápolásról

A magyar lakosság fogazata igen elszomorító állapotban van. Sajnos, a szájápolásban rejlő lehetőségek jórészt kihasználatlanok maradnak. Nálunk már az is nagy szó lenne, ha mindenki rendszeresen használná a fogkefét és a fogkrémet. A statisztikák szerint, ettől még messze állunk.

Ma már a szájápolás jóval többet jelent, mint az egyszerű fogmosás. A cél nem változott, továbbra is a lepedék maradéktalan eltávolítása a legfontosabb feladat, de az eszközök tárháza óriásira bővült.

Ezen a weboldalon szeretnénk körüljárni a plakkfestéstől, az elektromos eszközökön keresztül, a választandó fogkrémig mindent, ami a fogak egészségének megőrzésével összefügg.


Ajánlatunk
aktuális újdonságaink
Oral B Professional CareOral-B Professional Care 500

Mikro-buborékos tisztítás: a levegőből és vízből nyomás alatt mikro-buborékok keletkeznek, melyek elősegítik a lepedékeltávolítást.
Úgy tervezték, hogy elősegítse a lepedékeltávolítást, valamint üde és tiszta érzetet biztosítson a szájban.

Klinikailag igazolt hatás.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
ingyenesen megkapja "A tudatos szájápolás" című tanulmányunkat.


Érdeklik a szájápolással kapcsolatos hírek? Esetleg Ön vagy közeli ismerőse, rokona érintett valamilyen szájápolási problémában?

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen letöltheti „A tudatos szájápolás” című tanulmányunkat és a későbbiekben is rendszeresen tájékoztatjuk újdonságainkról és a gyakran csak hírlevél-olvasóinknak szóló akcióinkról.

"Szájápolás" hírlevelünkre bármely áruházunkban feliratkozhat. A levelekben megpróbálunk a teljes témakörben érdekességekkel, akciókkal szolgálni.

Ha kifejezetten a kellemetlen lehelettel kapcsolatos ismeretek, kedvezmények érdeklik, regisztráljon a "Friss Lehelet" hírlevélre a Friss Lehelet Áruházunkban.

Adatait teljes biztonságban őrizzük, harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adjuk ki. Hírlevelünkről bármikor, egyetlen kattintással leiratkozhat.


Cikkek, információk
ízelítő az oldalunkra utoljára felkerült anyagokból:

Elektromos vagy hagyományos fogkefe?


Napjainkban az elektromos fogkefék egyre nagyobb választékban kaphatóak és így már valós alternatívát nyújtanak hagyományos társaikkal szemben.

A hagyományos fogkefék használata időigényes és jó kézügyességet igényel. A tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a felnőtt lakosság körében, sajnos, alig lehet találni olyan egyént, aki képes tökéletes, lepedékmentes állapotot fenntartani. A hagyományos fogkefe, kiegészítve fogselyem használatával, – elvileg – alkalmas lenne a jó szájhigiéné fenntartására. Ez azonban kézügyességet, és megfelelő türelmet igényel.

Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2006 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!