Szájszárazság
Alapismeretek
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Próbálja ki termékeinket!
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket

Szájszárazság
egy kínzó probléma

A szájszárazság súlyosabb formái igen megnehezítik az ember életét. Nehézzé és fájdalmassá válik a táplálkozás és a beszéd. Romlik a száj védekező képessége, fájdalmas fekélyek jelenhetnek meg a nyálkahártyán, megnő a fogszuvasodásra, az ínygyulladásra való hajlam és gyakran jelentkezik kellemetlen lehelet.

Aki érintett a kérdésben az tudja, hogy milyen kellemetlen problémáról van szó. A szájszárazság nem egy önálló betegség, általában valamilyen más betegség tünete. A ma kapható szájszárazság elleni és általunk is ajánlott termékeket igyekeztünk ebben az áruházban összegyűjteni, amit szeretnénk kiegészíteni a betegségről szóló információkkal, bízva abban, hogy így segíthetünk az érdeklődőknek.Ajánlatunk
aktuális újdonságaink
Dentaid Xeros termékek

A DENTAID® Xeros termékcsaládot kimondottan arra fejlesztették ki, hogy javítsa a szájszárazságtól (xerostomiától) szenvedők életminőségét.

A kezelés lényege a szubjektív tünetek száraz száj érzése, száj és nyelvégés, nyelési nehézség csökkentése, ami leginkább a szájüreg szöveteinek a hidratálásával, a természetes nyáltermelés fokozásával érhető el.

Hasonlóan fontos a nyál védőszerepének a csökkenése miatt kialakuló következmények, mint amilyen a fokozott fogszuvasodás, nyálkahártya sérülések, berepedések, ínygyulladás és a kellemetlen lehelet csökkentése, illetve megelőzése.

A száj hidratálására és a nyáltermelés fokozására egy egész tudományos gondoskodással felépített termékpaletta áll a rendelkezésre.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
ingyenesen megkapja a "Tudatos szájápolás" című tanulmányunkat.


Érdeklik a szájápolással kapcsolatos hírek? Esetleg Ön vagy közeli ismerőse, rokona érintett valamilyen szájápolási problémában?

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen letöltheti „A tudatos szájápolás” című tanulmányunkat és a későbbiekben is rendszeresen tájékoztatjuk újdonságainkról és a gyakran csak hírlevél-olvasóinknak szóló akcióinkról.

"Szájápolás" hírlevelünkre bármely áruházunkban feliratkozhat. A levelekben megpróbálunk a teljes témakörben érdekességekkel, akciókkal szolgálni.

Ha kifejezetten a kellemetlen lehelettel kapcsolatos ismeretek, kedvezmények érdeklik, regisztráljon a "Friss Lehelet" hírlevélre a Friss Lehelet Áruházunkban.

Adatait teljes biztonságban őrizzük, harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adjuk ki. Hírlevelünkről bármikor, egyetlen kattintással leiratkozhat.

Cikkek, információk
ízelítő az oldalunkra utoljára felkerült anyagokból:

Hogyan teheti elviselhetővé a szájszárazságot?


Tudni kell, hogy a szájszárazság nem egy önálló betegség, hanem általában csak egy tünet. Első lépés az orvosi vizsgálat és a pontos diagnózis. Ha ismert a kiváltó ok, meg lehet próbálni az okok felszámolását, illetve az alapbetegség kezelését.

Vannak olyan esetek, amikor a szájszárazság csak átmeneti okok (pl. kiszáradás, stresszhelyzet) következtében alakul ki vagy valamelyik rendszeresen szedett gyógyszer mellékhatásaként jelentkezik. Ilyen esetekben a kezelőorvos segítségével célszerű megpróbálni a szóban forgó gyógyszer helyettesítését.


Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2006 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!