Üdvözöljük ügyfélszolgálati oldalunkon!
forduljon hozzánk bizalommal!

Bemutatkozás

Több mint 20 éves fogorvosi praxisom alatt folyamatosan azt tapasztalom, hogy a lakosság körében a szájápolás területén óriási hiányosságok vannak. Közismert, hogy a fogászati betegségek legnagyobb részéért a fogakra lerakódott lepedék a felelős (fogszuvasodás, ínybetegségek). Ebből világosan következik a szájápolás és ezen belül a fogmosás kiemelt szerepe.

A betegeimnél gyakran azt tapasztalom, hogy akik rendszeresen ápolják a fogazatukat, azok se mindig tudatosan, hanem inkább a megtanult mozdulatsorok alkalmazásával és leginkább az éppen reklámozott eszközök segítségével végzik a napi szájápolást.

Célszerű lenne a fogazati sajátosságoknak, az egészségi állapotnak, stb. figyelembevételével tudatosan kialakítani a megfelelő, egyéni szájápolási módszert. Erről bővebben „ A tudatos szájápolás” című tanulmányunkban olvashat, amit a hírlevél-feliratkozóknak küldünk el ingyen.

A szajplaza.hu elindításával cégünk fő célja egy olyan áruház létrehozása, ahol a vásárlóknak cikkek, hírlevelek, orvos válaszol rovat segítségével igyekszünk segíteni a helyes szájápolási eszközök kiválasztásában. Vásárlóinknak lehetősége van leírni tapasztalataikat a "vélemények a termékről" rovatba. Az itt összegyűlt információk segíthetnek azoknak, akik ki szeretnék próbálni a kérdéses terméket.

A szájápolás témában írt blog bejegyzésekhez hozzászólva olyan információcserére nyílik lehetőség, ami tovább mélyítheti a szájápolásról szerzett információkat. Remélem, nemcsak olvassák majd, hanem megosztják véleményüket a többi olvasóval is.


A hűség jutalmat érdemel!
kedvezményrendszerünk1. Akcióink

Kedvezményrendszerünket úgy próbáltuk kialakítani, hogy lehetőleg mindenki számára biztosítsunk kedvezményes vásárlási lehetőséget. Iratkozzon fel hírlevelünkre, ahol személyre szólóan tájékoztatjuk ajánlatainkról.

Az akcióink mindig változó feltételekkel működnek, amelyek az adott akció meghirdetésekor pontos meghatározásra kerülnek (érintett termékek vagy gyártók köre, az érvényesség ideje, a kedvezmény mértéke, stb.). Kérem, olvassa el mindig alaposan az akciók feltételeit. Kedvezményeink mindig egy kóddal vehetők igénybe, amit valamilyen médián keresztül (a weboldalunkon, esetleg e-mailen vagy postán) juttatunk el Önhöz.

2. Törzsvásárlói kedvezmény

Ezzel a kedvezménnyel azon kedves ügyfeleinknek szeretnénk megköszönni bizalmukat, akik rendszeresen kitüntetnek bennünket figyelmükkel! Amennyiben az adott naptári évben a vásárlások összege eléri a szükséges határértéket, Ön automatikusan megkapja kedvezményünket:Partnerprogramunk

Cégünk jelenleg a következő együttműködési formákat kínálja partnerei számára.  1. Affiliate program
  2. Viszonteladói kapcsolat
  3. Szakértők
  4. Beszállítók
  5. Hirdetőfelület értékesítés

Szállítási feltételek

  • Jelenleg 13500 Ft vásárlás felett az ország egész területére ingyen szállítunk! Az ennél kisebb megrendelések esetén a szállítási költség egységesen 1400 Ft.
  • Csomagolási és egyéb költség nincs!

A SzájPláza internetes áruházában vásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, partnerünk a Magyar Posta Futárszolgálata és a GLS futárszolgálat. A vásárlástól számítva 2-4 munkanap alatt juthat hozzá csomagjához. Partnereink hétköznap 8 és 17 óra között végzik a kiszállítást, így kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ez időszakban tartózkodik, illetve olyan telefonszámot, amin napközben elérhető. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a GLS futára telefonon egyeztet Önnel egy újabb időpontot, és felár nélkül újra kiszállítja a csomagot. A posta futára értesítést hagy levélszekrényében.