Az áruház kezelése
R-dent Kft.

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelogombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek

* A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat. (Jelenleg 7500 Ft vásárlás felett az egész ország területére ingyenes.)

Hibás megrendelés javítása

Amennyiben a kosara tartalmát módosítani szeretné erre mindvégig lehetősége van. A jobboldali menü „bevásárlókosár” elnevezésű doboz melletti nyilall a „bevásárló kosár tartalma” oldalra léphet. Ugyan erre az oldalra kerül akkor is amikor újabb terméket tesz a kosárba. Ezen az oldalon minden termék mellett található egy mennyiség ablak ahol a megvásárolni kívánt mennyiség módosítható, és egy „eltávolít” ablak, amely segítségével a megjelölt termék a kosárból eltávolítható. FIGYELEM a kívánt adatok beállítása után a frissítés gombra kell kattintani. Ha kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket és a úgy dönt, hogy le szeretné zárni a vásárlást a „kifizetés” gombra kell kattintani. Ahogy az előző bekezdésben már említettük, ehhez be kell jelentkeznie.

A kifizetés négy lépésben történik: Szállítási információk ellenőrzése, illetve ha szükséges módosítása
Fizetési információk ellenőrzése, illetve ha szükséges módosítása. Ha rendelkezik kedvezményre jogosító kóddal azt is ezen az oldalon kell megadni
Rendelés megerősítése. Ezen a ponton Önnek újra lehetősége van a megrendelt mennyiségeket leellenőrizni, illetve a rendelését módosítani a „szerkesztés” linkre kattintva
Rendelés befejezése gombra kattintva véglegesíti a rendelését

Ha véletlenül még ezek után is esetleg rosszul küldte el a megrendelését, és módosítani szeretné telefonon, vagy e-mailben megteheti.


Vissza a főoldalra >>>