Kedvezményredszerünk
R-dent Kft.

1. Akció

Az akció mindig változó feltételekkel működik, amik az akció meghirdetésekor pontos meghatározásra kerülnek (érintett termékek vagy gyártók köre, az érvényesség ideje, a kedvezmény mértéke, stb.). Kérem, olvassa el mindig alaposan az akciók feltételeit. Akcióink mindig egy kóddal vehetők igénybe, amit valamilyen médiában (a weboldalunkon, esetleg e-mailen vagy postán) juttatunk el Önhöz.

2. Törzsvásárlói kedvezmény

Ezzel a kedvezménnyel azon kedves ügyfeleinknek szeretnénk megköszönni bizalmukat, akik rendszeresen kitüntetnek bennünket figyelmükkel! Amennyiben az adott naptári évben a vásárlások összege eléri a szükséges határértéket, Ön automatikusan megkapja kedvezményünket:

30.000 - 50.000,- Ft = 3%
50.000 - 80.000,- Ft = 5%
80.000 - Ft felett= 7%

Negyedévenként összesítjük a vásárlók adatait és küldünk értesítést a kedvezményre jogosultaknak. A kedvezményt a teljesítést követő negyedévtől lehet igénybe venni az adott év végéig és az azt követő teljes naptári évben!

A kedvezmény úgy érvényesíthető, hogy a személyes kódot az on-line rendelés alkalmával a megfelelő mezőbe beírja vagy telefonos rendelésnél hivatkozik rá.

A kedvezmények nem vonhatóak össze. Ha valaki rendelkezik törzsvásárlói kóddal és az aktuális akcióról is kap egy kódot, azt érvényesítheti vásárláskor, amelyik számára kedvezőbb. Két kód ugyanannál a vásárlásnál nem használható.

Azon kedves vevőink, akik már elérték a kedvezményre jogosító szintet, hamarosan megkapják személyes kódjukat.

Vissza a főoldalra >>>