Rólunk
Kedvezményeinkről
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Ízelítő termékkínálatunkból
Cikkek
Szakmai anyagok
Kapcsolat
Ahol elérhet minket
Gyógy-Tár
ami máshonnan kimaradt
A száj a szervezetünk életfontosságú része. Szerepet játszik a táplálékfelvételben, emésztésben, rágásban, légzésben, hangképzésben, kommunikációban, stb. A szájat és különösen a nyelvet már századokkal ezelőtt is az egészség tükrének tekintették. Azonban nemcsak az általános betegségek tünetei láthatóak a szájban, hanem ez a kapcsolat fordítva is létezik.

Egyre több olyan összefüggés kerül napvilágra, ami igazolja, hogy a szájüregben zajló kóros folyamatok kihatnak a szervezet egészére. Ilyenek a gócbetegségek, az ínybetegségek és a koraszülés között kimutatható összefüggések vagy, például, az ínybetegségek és az érelmeszesedés közötti kapcsolat, hogy csak néhányat említsek.

Ugyanilyen fontos a közérzetünkre, pszichénkre kifejtett hatás is. Egy csúnya szuvas fogazat, vérző íny, szabálytalan előreálló fogak vagy egy kellemetlen lehelet nagyon megnyírbálja az ember önbizalmát. Ezek a problémák, súlyos esetekben depresszióhoz, elszigetelődéshez vezethetnek.

A száj a szervezet része és (ha léteznek is kimondottan a fogápolásra és bizonyos fogászati megbetegedésekre kifejlesztett készítmények, amelyeket a többi áruházunkban részletesen tárgyaltunk) a száj egészségének megőrzéséhez szükség van olyan általánosan is használt gyógykészítményekre, mint a vitaminok, gyógynövények, nyomelemek, stb.

Gyógy-tár áruházunk, melynek neve is mutatja, egy gyűjtőhely, ahol az előbb említett gyógynövények, vitaminok és nyomelemek mellett olyan készítmények is elérhetőek, amelyek a szájüreg egy-egy speciális megbetegedésének kezelésére használnak, de nem szerepelnek többi áruházunkban.

Itt olyan érdekes és gyakran felmerülő témákat, problémákat próbálunk megbeszélni és megoldásokat keresni rájuk, mint – például – az ajakápolás, afták, herpesz, horkolás, stb.

Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!