Műfogsorviselés
Alapismeretek
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Fogsorápolás? Mivel?
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket
Ajánlatunk
ízelítő termékkínálatunkból

G.U.M. fogsortisztító kefe

A lapos, kemény sörtéjű fej alaposan tisztítja a fogsor felszínét. A második, kis méretű fejjel a nehezen elérhető helyek is hozzáférhetőek.

A formatervezett nyélnek köszönhetoen a tisztítókefét a mozgásukban korlátozottak is kényelmesen használhatják.Blend-a-dent Neutral műfogsorrögzítő krém


A rögzítőkrém használatának előnye, hogy növeli használójának biztonságérzetét mind pszichés, mind pedig fizikai értelemben.

  • A rögzítokrém használata közben növeli a stabilitást és a rágóerőt, valamint védi a nyálkahártyát a protézis okozta mechanikai sérülésektől.
  • A krém ezenfelül megakadályozza az ételmaradék protézis alá jutását azáltal, hogy kitölti a műfogsor és az íny közötti hézagot.
  • Fontos tudni, hogy a krém elhasznált, rosszul illeszkedő protézisek rögzítésére és korrekciójára nem alkalmas.Blend-a-dent Ultra tisztítótabletta műfogsorhoz


A megelőzés alapja a lepedék maradéktalan eltávolítása és az ismételt lepedékképzodés megakadályozása. A Blend-a-dent Ultra speciálisan műfogsorra kifejlesztett tisztítótabletta, mely azon kívül, hogy eltávolítja a szennyeződéseket és elpusztítja a baktériumokat, olyan speciális védőréteget is képez a fogsoron, mely akár 70%-kal is képes csökkenteni a lepedék lerakódást, így rendszeres használata védelmet nyújt a fogkőképződés ellen is.

Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!