Alapismeretek
szájápolás gyermekkorban
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Szájápolás? Mivel?
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket


Ajánlatunk
ízelítő termékkínálatunkból

Elmex gyermek fogkrém

A gyerekeknél gyakori, túlságosan nagy cukor fogyasztás következtében, a fogszuvasodás a tejfogakat ugyanúgy veszélyezteti, mint a végleges fogakat. A tejfogak rendszeres és megfelelő védelmet nyújtó ápolása, tehát különösen fontos a gyerekeknél a késobb megjelenő maradandó fogak egészsége szempontjából.

Az Elmex® gyermek fogkrém, a tejfogak speciális igényeit figyelembe véve került kifejlesztésre 6 év alatti gyerekek számára.


Dentinox csepp

Csecsemőknek a fogzás, gyermekeknek fogszabályzó készülék alkalmazásának ideje alatt, a fogínygyulladás enyhítésére.Nüby baby fogkrém és ínytisztító

Az első fogacskák mindennapos tisztításához. A Nuby All Natural Bébi fogkrém kellemes vanília ízű. Lenyelése biztonságos. Nagyon gyengéd, fluoridmentes.


G.U.M. szülői fogkefe


Az ultra lágy nylon sörték és a pici lekerekített fej segítségével alaposan lehet tisztítani a csecsemő fogait.

A hosszú nyél a szülő kezéhez lett kialakítva. A nyélen a csecsemő kezének kialakított részt a baba is megfoghatja, így ő is részt vehet a fogmosásban.

6 hónapos kortól ajánlott.

Mira-2-Ton plakkfestő


Segítségével láthatóvá válik a fogakon maradt lepedék. A régebbi lepedéket sötétkékre, míg az újabbakat lilás pirosra színezi. A Mira-2-Ton folyadék könnyen, fogmosással eltávolítható a fogakról.Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!