Ínybetegségek
Alapismeretek
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Próbálja ki termékeinket!
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket
Ajánlatunk
ízelítő árukínálatunkból

Vitinne ínyvédő vitamin kapszula

Sokaknak okoznak gondot az ínnyel kapcsolatos problémák, melyek vérzéssel, fájdalommal, és rossz lehelettel járnak. A Vitinne íny egészség kapszula azok számára készült, akik szeretnének megszabadulni ezektől a kellemetlenségektől. A fogágy problémáinak egy részét ugyanis bizonyos tápanyagok hiánya okozza.

A Vitinne a fogínyt annak működéséhez szükséges tápanyagokkal látja el, így a bajokat igen hatékonyan, azok gyökerénél éri el. A készítmény hatóanyagai segítik az íny természetes gyógyulását, hozzájárulnak az íny egészségének visszaállításához és megőrzéséhez. A Vitinne az egyetlen olyan komplex készítmény, amely az íny egészségét védő tápanyagokat együtt tartalmazza.


Perio Therapy szájvíz

Az ínybetegségek napjainkban igen elterjedtek, a felnőtt lakosság közel 70%-át érintik. A kezdeti tünet a fogmosáskor jelentkező ínyvérzés, ami később - néha - magától, étkezés közben is jelentkezik. A betegség előrehaladtával akut szakaszokban fájdalom, duzzanat jelentkezik. Súlyos esetben a fogak meglazulnak és a folyamat végsősoron a fogak elvesztéséhez vezet.

A Perio Therapy a TetroBreath szájvíz továbbfejlesztett változata. A jól ismert OXYD-8 hatóanyag mellett tartalmaz még cinket, cink glukonát formájában.

Ezek a hatóanyagok tovább erősítik a kellemetlen lehelettel szembeni hatásosságát és jótékony hatással vannak az ínybetegségekre.Si*Clean fogkrém

A felnőttek 46-65%-a küzd a fogínyvérzéssel és fogszuvasodással, annak ellenére, hogy az eddigi fogkrémünk is megfelel a legújabb tudományos színvonalnak.

A Si*Clean fogkrém minden életkorban alkalmazható, különösen olyan embereknél, akik fogínyvérzésben illetve fogínygyulladásban szenvednek, mint például a cukorbetegek. A Si*Clean fogkrémkiválóan alkalmas a megelőzésre illetve egészségmegőrzésre.

neo sanilind 2000

A neo sanilind 2000 termék 100%-ig természetes hatóanyagokból, kifejezetten a fogíny, és a száj ápolására, karbantartására kifejlesztett oldat.

Mint depuráns előnyösen alkalmazható a fogorvosi gyakorlatban pl.:

  • vérzéscsillapításra
  • gyulladáscsökkentésre
  • fájdalomcsillapításra
  • mikrosérülések összehúzására
  • sebgyógyulás serkentésére

Gengigel Gél

Hialuronsav alapú készítmény, amely serkenti a fogíny és a fogmelletti szövet megbetegedéseinek gyógyítását. Megoldás az alábbi megbetegedésekre:

  • ínyvérzés,
  • gingivitis (fogínygyulladás),
  • parodontitis (fogágybetegség),
  • a foghúzás, -tisztítás és sebészeti beavatkozások miatt megsértett íny ,
  • ideiglenes vagy állandó (korona, híd) fogprotézisek miatt irritált szájnyálkahártya.
Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2008 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!