Szájápolás
Csak tudatosan!
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Szájápolás? Mivel?
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket
Ajánlatunk
termékkínálatunkból

G.U.M. Original White fogfehérítő fogkrém

A GUM Original White mindennapi fogmosásra szánt, klinikailag tesztelt, egyedi összetételű fogfehérítő fogkrém, amely kíméletesen segít visszaállítani a fogak eredeti, természetes fehérségét a fogzománc felszínének károsodása nélkül.

Oral B Professional CareOral-B Professional Care 500

Mikro-buborékos tisztítás: a levegőből és vízből nyomás alatt mikro-buborékok keletkeznek, melyek elősegítik a lepedékeltávolítást.
Úgy tervezték, hogy elősegítse a lepedékeltávolítást, valamint üde és tiszta érzetet biztosítson a szájban.

Klinikailag igazolt hatás.


EnamelonEnamelon®

Az Enamelon® olyan otthoni használatra kifejlesztett profilaxis gél, amelyben a stabilizált ón-fluorid hatását optimálisan egészíti ki az ACP (Amorphous Calcium Phosphate) remineralizációs technológia. Ez az új gél hatékonyan erősíti a fogzománcot, csökkenti a fogérzékenységet és segít az ínygyulladás megelőzésében.
Tooth Mousse fogzománcvédő krém

A GC Tooth Mousse egyedülálló hatásmechanizmusának köszönhetően hatékonyan és gyorsan csökkenti a hiperszenzitivitást, és elősegíti a természetes remineralizáció folyamatát. A kazeinfoszfopeptid (CPP)-tartalmú krém amorf kalcium-foszfát (ACP) megkötésére képes. A CCP-ACP komplexből pH-csökkenés hatására kalcium- és foszfátionok szabadulnak fel, melyek a természetes remineralizáció irányában hatnak. Klinikai vizsgálatok eredményei bizonyítják, hogy a GC Tooth Mousse hatékonyan alkalmazható kezdődő caries, érzékeny fognyakak, fokozott cariesrizikó, abrázió és erózió fennállása esetén, valamint fogszabályozó kezelések során.
Opalescence fogfehérítő fogkrém


Az Opalescence fogkrém kiváló azok részére, akik meg szeretnék őrizni fogszínüket a fogfehérítés után.

Friss ízének és egyedi összetételének köszönhetően ideális mindenkinek, akinek a jó szájhigiéné fenntartása fontos. Megfelelő mennyiségű fluoridot ad le, ezáltal hatékonyan biztosítja a szuvasodás megelőzését. Az elszíneződések eltávolítását úgy éri el, hogy közben nem károsítja a fogakat.
Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2006 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!