Szájszárazság
Alapismeretek
Webáruház
Online vásárlás
Ajánlatunk
Próbálja ki termékeinket!
Cikkek
Hasznos ismeretek
Kapcsolat
Ahol elérhet minket


Ajánlatunk
ízelítő termékkínálatunkból
Dentaid Xeros fogkrém
Dentaid Xeros szájszárazság elleni fogkrém

Napi használatra kifejlesztett fogkrém a szájszáradás tüneteitől szenvedők számára, amely megfelelő szájhigiénia mellett, maximális hidratációt biztosít. Speciális összetételének köszönhetően csökkenti a szájszárazság okozta kellemetlen érzést, kiegyensúlyozza a nyáltermelést, csökkenti a fogszuvasodás és a kellemetlen lehelet kialakulásának esélyét.

Dentaid Xeros szájvíz
Dentaid Xeros szájszárazság elleni szájvíz

A fogkrémhez hasonlóan napi használatra fejlesztették ki, a szájszárazságban szenvedők részére. A Dentaid Xeros fogkrém után használva, kiegészíti és erősíti annak hatását, a száraz száj tüneteinek enyhítése és a következményeinek megelőzése területén egyaránt.

Azonnali segítség - bárhol, bármikor: GC Dry Mouth Gel

A Dry Mouth Gel egy egyedülálló, cukormentes termék, mely négy finom ízben kapható. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy csillapítsa a szájszárazság tüneteit és komfortérzetet biztosítson, így enyhülést nyújtson.

Az átlátszó zselét kis tubusokba töltötték, melyek könnyedén elférnek a zsebben, vagy a kézitáskában, ennélfogva bármikor, és bárhol használhatók, amikor csak szükséges. Csak a megfelelő mennyiséget kell a fogak, és a nyálkahártya megfelelő felszíneire tiszta ujjal felkenni.

Egyedülálló módon - a legtöbb nyálpótlótól eltérően - a Dry Mouth Gel pH-ja semleges, így mialatt csillapítja a tüneteket, biztonságos tartományban tartja a szájüregi pH-t, hogy megelőzze a demineralizációt.Információk az üzemeltetőről és a részletes üzletszabályzat
Rdent.hu © 2006 Minden jog fenntartva
Az oldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!